Cabix Outdoor skab til hjertestarter

Skabe til opbevaring af hjertestarter

Opbevar hjertestarteren så den er disponibel 24 timer i døgnet

En hjertestarter bør opbevares, så den bliver bemærket og samtidig er optimal beskyttet, sikret og disponibel 24 timer i døgnet hele året.

Den optimal tilgængelighed sikres ved at placere hjertestarteren i et udendørs skab med varmestyring, så man sikrer sig at hjertestarteren opbevares indenfor driftssikker temperatur.

Når hjertestarteren er tilgængelig og registreret på hjertestarter.dk, vil alarmcentralen til et hvert tidspunkt kunne henvise til den, og dermed vil hjertestarteren være til gavn for flest mulige.

 

Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til opbevaring af hjertestarter

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle hjertestartere bør placeres udendørs og i det offentlige rum, hvor de kan være tilgængelige 24 timer i døgnet. Det anbefales desuden, at hjertestarteren ikke låses inde i et udendørsskab, da det kan forsinke adgangen til hjertestarteren.

Det bør i hvert enkelt tilfælde vurderes, om hjertestarteren skal placeres i det offentlige rum, eller om særlige omstændigheder gør dette uhensigtsmæssigt.

AED hjertestarter skilt

 

Cabix udendørs hjertestarterskab

CABIX outdoor Hjertestarterskab

Udendørs hjertestarterskab med alarm og overvågning.

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sørger for, at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet og er klar til brug. Hvis der opstår fejl på hjertestarteren, giver skabet besked herom.

Cabix Outdoor er oplyst fra alle sider. Denne øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det, som kan være af afgørende betydning ved hjertestop.

Øget synlighed. Integreret skiltning og lysende AED logoer giver øget synlighed, som er med til at skærpe folks bevidsthed om skabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det.

Æstetisk design. Dansk designet skab i et funktionelt og moderne design, så det passer ind i forskelligartede miljøer. Skabet er produceret i Danmark.

Strømbesparende teknologi. Unik og innovativ isolering kombineret med strømbesparende teknologi sikrer lave driftsomkostninger og minimerer belastningen på miljøet.

Overvågning. Intelligent styret overvågningsteknik afgiver både akustisk og visuel alarm, såfremt der er fejl på skabet, fejl på hjertestarteren eller hvis hjertestarteren bliver fjernet fra skabet.

Alarm. Når skabet åbnes, lyder en høj tone, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde og henleder omgivelsernes opmærksomhed på en krisesituation.

Klimasystem. Indbygget klimasystem fjerner fugt og sørger for at hjerte-starteren opbevares under de anbefalede temperaturer, så den altid er klar til brug.

BROCHURE

Brochure – Cabix Outdoor

 

CABIX INDOOR Hjertestarterskab

Indendørs hjertestarterskab med alarm og batteriindikator.

Cabix hjertestarterskabe er designet med henblik på at tilbyde mere end bare opbevaring. Cabix hjertestarterskabe er udviklet med vægt på synlighed, tilgængelighed og hurtig adgang – da hvert sekund tæller ved hjertestop.

En hjertestarter skal altid være klar til brug – og et hjertestarterskab skal understøtte dette. Cabix arbejder kontinuerligt på at udvikle mere intelligente skabe, der gør det lettere at overvåge hjertestarteren. På den måde kan fejl ved hjertestarteren opdages i tide, og liv reddes. Samtidig minimeres den tid, der skal bruges på at holde øje med skab og hjertestarter.

Cabix hjertestarterskabe er udviklet i et moderne nordisk design, så det passer ind i forskelligartede miljøer.

Fordele ved Cabix Indoor hjertestarterskab

 • Integreret skiltning
 • Alarm
 • Synlighed
 • Miljøvenligt
 • Let adgang
 • Strømbesparende
 • Batteriindikator

BROCHURE

Brochure – Cabix Indoor

CABIX Indoor hjertestarterskab

 

CA hjertestarterskab

Ca hjertestarterskab

Robuste og vejrbestandige skabe til udendørsbrug. Flere modeller.

De robuste og vejrbestandige CA hjertestarterskabe giver ultimativ beskyttelse dag og nat – året rundt.

Skabene er produceret i rustfrit stål, isoleret og monteret med termoglaslåge. Det termostatstyret varmelegeme beskytter hjertestarteren fra +50 °C ned til -20 °C. Polarskabet CA HSS100P er velegnet til ekstra frostsikring ned til -40 °C. Alle modellerne er udstyret med blæser for ventilation, lys og sirene/alarm.

CA skabene findes i 4 modeller:

 • CA HSS100 – Uden lås
 • CA HSS100GSM – Uden lås. Med GSM funktion
 • CA HSS101GSM – Uden lås. Med AED/hjertestarter sensor, GSM funktion og blåt blik
 • CA HSS100P – Uden lås. Frostsikret ned til -40 °C

BROCHURE

Brochure – CA hjertestarterskabe

Aivia

Skabe med alarm til inden- og udendørs opbevaring af hjertestarter.

Hjertestarterskabene fra Aivia er fremstillet i et stærkt og sikkert ABS-plast materiale. Kabinettet er lavet i grøn ABS plast med en gennemsigtig låge i brudsikkert polycarbonat. Når lågen åbnes udløses en alarm, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde. Skabets farve er identisk med retningslinjerne for markering af en hjertestarter (EU’s grønne sikkerhedsfarve).

Aivia 100 hjertestarterskab med alarm
Skab til indendørs opbevaring af hjertestarter. Hjertestarterskabets alarm aktiveres, når lågen åbnes.

Aivia 200 hjertestarterskab med alarm, varme og ventilation
Skab til udendørs opbevaring af hjertestarter. Aivia 200 skabet kan holde positive temperaturer ned til -20°C. Hjertestarterskabets alarm aktiveres, når lågen åbnes. 

BROCHURE

Brochure – Aivia hjertestarterskabe

 

Aivia hjertestarter skab

Ring til os på telefon +45 35 25 12 48

35 25 12 48

Vi sidder klar ved telefonen

ZOLL hjertestarterskabZOLL hjertestarter taske og vægbeslag

ZOLL

Indendørs opbevaringsløsninger.

Fra ZOLL tilbyder vi en række forskellige opbevaringsløsninger til indendørs brug.

Vægskab med alarm

Opbevar hjertestarteren i et ZOLL vægskab med alarm. Skabet er produceret i stål og kun beregnet til indendørs brug. Alarmen aktiveres, når lågen åbnes.

Mål (b x h x d): 44,4 x 44,4 x 23 cm

Vægbeslag

Hæng hjertestarteren frit tilgængelig på det elegante vægbeslag fra ZOLL. Dermed er hjertestarteren synlig og nem at tage med sig i tilfælde af hjertestop. Vægbeslaget passer kun til ZOLL AED Plus hjertestarter.

Taske

Opbevar din ZOLL AED Plus hjertestarter i en praktisk bæretaske. Så er den altid klar til at tage med, når det skal gå stærkt. Tasken er i nylon. Praktisk lomme med plads til ekstra elektrode.