Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra hjertevagt.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14.02.2024.

 

Generelle oplysninger

Hjertevagt.dk drives i Danmark af: Medidyne A/S, Skodsborgvej 311, 2850 Nærum, CVR-nr.: 26 92 53 98.

Du kan kontakte os på telefon 35 25 12 48 eller mail: info@hjertevagt.dk

For at handle på www.hjertevagt.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Sådan handler du hos os

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”. Eventuelle ekstra betalinger f.eks. fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du skal til at betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til kassen”, hvor du indtaster navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt evt. anden leveringsadresse og vælger betalingsform.

Du er forpligtet til at oplyse en korrekt adresse til leveringen af varerne. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder hjertevagt.dk sig ret til at tilbageholde levering og annullere ordren.

Minimumsbeløb for et køb på Hjertevagt.dk er kr. 199,00. inkl. moms

Annullering af ordrer
Hjertevagt.dk kan annullere en ordre, hvis det ikke er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare, modtager du en kvittering pr. e-mail for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

 

Priser

Alle priser er i danske kroner og vises både ekskl. og inkl. moms på 25 %. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Priserne er kun gældende i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.
Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt/udgået vil du blive kontaktet.

 

Betaling

På hjertevagt.dk kan du handle med betalingskort, på faktura/bankoverførsel og via EAN-faktura.

Betalingskort
Du kan handle med følgende betalingskort på hjertevagt.dk: Dankort, Visa, MasterCard.

Du kan handle med følgende betalingskort på hjertevagt.dk: Dankort, Visa, MasterCard. Der pålægges ikke kortgebyr ved betaling på hjertevagt.dk. Betalingstransaktionen sker via en SSL-krypteret forbindelse.

Ved betaling med internationale betalingskort – som fx Visa og MasterCard – vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Der reserveres ikke et beløb ved betaling med Dankort.

Beløbet for ordren trækkes først fra dit kort, når ordren er afsendt – eller når vi har påbegyndt levering af servicen (fx ved bestilling af førstehjælpskursus). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Faktura
Virksomheder med et gyldigt CVR-nummer kan handle på faktura via bankoverførsel til vores bankkonto. Ved fakturabetaling er vores betalingsbetingelserne netto kontant 14 dage fra afsendelse. Ved forsinkelse af betaling tilskrives et gebyr på kr. 100,00 og renter med 2 % pr. påbegyndt måned.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

EAN-faktura
Offentlige og private organisationer med et gyldigt EAN-nummer kan handle på EAN-faktura. Ved EAN-faktura er vores betalingsbetingelserne netto kontant 14 dage fra afsendelse. Ved forsinkelse af betaling tilskrives et gebyr på kr. 100,00 og renter med 2 % pr. påbegyndt måned.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Fragt og levering

Vi leverer varer til adresse i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. Varerne leveres 1 – 3 hverdage efter din bestilling. Alle forsendelser sendes som forsikret pakkepost med PostNord. Vi tager forbehold for PostNords forsinkelser eller fejlleveringer. Medmindre andet er aftalt særskilt mellem køber og hjertevagt.dk.

Leveringsgebyr:
Fri fragt på ordrer over kr. 399,- (inkl. moms).
Fragt på kr. 59,- (inkl. moms) tilkommer på ordrer under kr. 399,- (inkl. moms).

Hjertevagt.dk bestræber sig på at levere din ordre indenfor 1-3 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt. Alle forsendelser sendes som forsikret pakkepost med PostNord. Vi tager forbehold for PostNords forsinkelser eller fejlleveringer. 

 

Fortrydelsesret / Returnering af varer

Når du handler hos hjertevagt.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet ved at benytte vores returformular og derpå returnere varen til os. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Vi tilbagebetaler ikke leveringsomkostningerne ved delvis fortrydelse. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du modtager varen.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb ved at benytte vores returformular. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Følgende varer er undtaget af fortrydelsesretten: Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, når forseglingen er brudt efter leveringen.

Forsendelse af returvarer

Varen skal sendes til:
Hjertevagt.dk
Medidyne A/S, Skodsborgvej 311, 2850 Nærum
Mærket: ’Retur’

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen/ordrebekræftelsen. Derudover vil det lette ekspeditionen, hvis du vedlægger en udfyldt returformular.

Bemærk, at vi ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav og pakker sendt som “postpakke uden omdeling” – dvs. til pakkeshop eller lignende.

Varens stand, når du sender retur
Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. 

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har varerne retur.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Reklamationsret

Du har, som privat person i henhold til købeloven, 24 måneder reklamationsret på de varer, du køber på www.hjertevagt.dk. For erhverv/business to business er der 1 års reklamationsret med mindre andet er aftalt.

Produkter, der er behæftet med fabrikations- eller materialefejl, repareres uden beregning eller ombyttes i overensstemmelse med dansk købelovs regler herom og i samme omfang som garantien fra underleverandører har tilsagt.

Kundeservice skal kontaktes, inden du sender en reklamation retur. Du kan kontakte kundeservice på mail info@hjertevagt.dk, hvor du skal angive, hvad din reklamation går på, samt billeddokumentation af manglen og en kopi af din faktura/ordrebekræftelse. Når vi har modtaget din reklamation, kontakter vi dig med henblik på at aftale nærmere om eventuel afhjælpning eller andet praktisk omkring din reklamation.

 

Data

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, og som nærmere beskrevet i vores Cookies- og privatlivspolitik.

 

Klageadgang

Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@hjertevagt.dk. Når vi har modtaget din klage, kontakter vi dig med henblik på at finde en løsning sammen.

Lykkedes det os ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.
Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Der skal betales et gebyr for at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal, http://ec.europa.eu/odr. I den forbindelse, skal vi oplyse, at vores e-mail er info@hjertevagt.dk.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Hjertevagt.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Tvister

Uoverensstemmelser i forbindelse med parterne, i henhold til denne aftale, skal løses efter dansk ret, idet partnerne er enige om, at værneting skal være Sø- og Handelsretten i København eller subsidiært Københavns Byret.

 

Force Majeure

Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure inklusiv, men ikke begrænset, til krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, ildebrand, beskadigelse af hjertevagt.dk eller en af hjertevagt.dk leverandørers svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser hjertevagt.dk eller dens leverandørers muligheder for at levere.

Hjertevagt.dk har, i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Hjertevagt.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.