Det er det bedste køb, som vi håber, der aldrig bliver brug for…

REE Golfklub er blevet hjertesikret med en ZOLL AED Plus hjertestarter.

Hos REE Golfklub i Helsinge har de fået en ny hjertestarter, da deres daværende hjertestarter stod til udskiftning. Da der skulle indhentes tilbud, var det vigtigt for klubben, at der også kunne tegnes en serviceaftale til hjertestarteren, så de ikke selv skulle stå for kontrol og vedligeholdelse af hjertestarteren. Valget faldt på en ZOLL AED Plus hjertestarter samt en serviceaftale med 24/7 overvågning, hvilket har givet meget tryghed i REE Golfklub:

Sammen med døgnovervågning af hjertestarteren, et årligt servicebesøg af Hjertevagt samt muligheden for et erstatningsapparat hvis nødvendigt, var ZOLL AED Plus et naturligt valg for os. Det giver ro at vide, at det bliver meldt videre til fagfolk, hvis noget med hjertestarteren ikke er, som det skal være”, fortæller Mette Schjønning, Sekretariatsleder i REE Golfklub.

Mette Schjønning, Sekretariatsleder i REE Golfklub

 

En hjertestarter skaber tryghed 
Udover den tryghed hjertestarteren har skabt for personalet, har det ligeledes været vigtigt for REE Golfklub, at dem som kommer i klubben, er bevidste om, at der er en hjertestarter til stede. Klubben inviterede derfor medlemmer og medarbejdere på et kort ’Kend din hjertestarter’ kursus. Samtidig blev det nye indkøb af hjertestarteren og tilhørende hjertestarterskab med varme og ventilation også meldt ud til alle klubbens medlemmer.

Fokus på formidling er vigtigt
Opmærksomhed på hjertestarterens placering har været vigtigt for både klubbens gæster og eventuelle hjerteløbere, der måtte få brug for hjertestarteren. Derfor har de i golfklubben oplysninger flere steder om hjertestarterens placering samt tydelig skiltning, så hjertestarteren er nem at få øje på. Mette fortæller:

Fokus på formidling er vigtigt

 

For at vores greenfee gæster skal blive opmærksomme på hjertestarteren og dens placering, har vi både i vores baneguide og på de scorekort, som gæsterne får tildelt, oplysninger om, hvor hjertestarteren er placeret. Derudover har vi tydelig skiltning på den bygning, hvor hjertestarteren sidder, så det også er muligt at se hjertestarteren ude fra vejen. Dette er vigtigt, da vores hjertestarter er registreret i TrygFondens Hjertestarter-netværk, og hjertestarteren skal derfor være synlig for hjerteløbere”.   

Alt i alt glæder REE Golfklub sig over en rigtig god investering. Mette fortæller afslutningsvis:

”Det er det bedste køb, som vi håber, der aldrig bliver brug for”.

Skal vi også hjælpe dig med at hjertesikre din sportsklub, boligforening eller arbejdsplads, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 25 12 48 eller på mail info@hjertevagt.dk.

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.