Certifikater

Dokumentation af kvalitet og effektivitet

Kvalitet er i centrum for alt, hvad vi gør i Hjertevagt. Vi stræber efter at distribuere medicinsk udstyr af højeste kvalitet, og det er altid med fokus på kvalitet, at vi søger og evaluerer nye leverandører og produkter. I vores daglige drift arbejder vi i overensstemmelse med fastlagte procedurer og processer for at sikre, at vores kunder ikke kun køber kvalitetsprodukter og løsninger, men også modtager kvalitetsservice- og support igennem alle deres interaktioner med vores virksomhed.

Vi tilpasser løbende vores arbejdsmetoder og opdaterer vores processer og procedurer for at imødekomme skiftende markedsbehov og regulatoriske krav. I den henseende spiller certifikater en betydelig rolle, da de gør det muligt for os at vise kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter, at vi praktiserer, hvad vi prædiker: Vi driver forretning i overensstemmelse med klart definerede, effektive processer og procedurer for at opretholde en høj kvalitet i alle aktiviteter i virksomheden.

Hjertevagt er en del af Medidyne A/S.

ISO 13485-certificering

Hele Hjertevagt/Medidyne-organisationen er ISO 13485-certificeret. Denne certificering dokumenterer, at vi har et effektivt system til styring af kvalitet i virksomheden.

ISO 13485 stiller krav til kvalitetsstyringssystemer i virksomheder, der arbejder med medicinsk udstyr i en eller flere faser af produktets livscyklus, lige fra produktudvikling til service og support. Den internationalt anerkendte standard hjælper organisationer med konsekvent at imødekomme kundernes krav og gældende regulatoriske krav til sikkerhed og kvalitet inden for branchen for medicinsk udstyr.

Medidyne A/S, Medidyne AB, Medidyne AS og Medidyne Oy er blevet certificeret i henhold til EN ISO 13485:2016 af Bureau Veritas.

ISO 13485

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.