Hjertestarter til børn og voksne

Nem at bruge. Nem at eje. Nem at vedligeholde. Den nyeste teknologi.

ZOLL Medical er den førende producent af hjertestartere i verden. Med mere end 50 års erfaring indenfor defibrillering udvikler ZOLL i dag nogle af de bedste hjertestartere, der øger overlevelsen ved hjertestop. Den nyeste skud på stammen indenfor hjertestartere, ZOLL AED 3 hjertestarter, er endnu mere avanceret, idet den kan benyttes til både børn og voksne.

ZOLL AED 3 hjertestarteren har indbygget REAL CPR Help teknologi. Denne teknologi giver feedback, der hjælper dig med at yde hjertelungeredning af høj kvalitet, hvilket er alfa omega i tilfælde af hjertestop.

Hjertestarteren har en integreret sensor i de unikke CPR Uni-Padz, som måler og rapporterer din hjertemassage til AED 3, der efterfølgende hjælper dig til at give brystkompressioner i den korrekte frekvens og dybde via meddelelser og en indikator på skærmen.

Endnu bedre hjælp til førstehjælpere

Du bliver guidet nemt og præcist igennem hele genoplivningen af hjertestarteren (voksen patient) af grafiske billeder kombineret med stemme- og tekstbeskeder som ”Tryk hårdere” og ”God hjertemassage”. En kompressionsindikator på skærmen viser dig dybden af hver brystkompression i realtid, mens en konstant metronom opfordrer dig til at yde hjertemassage med en frekvens på mindst 100 kompressioner pr. minut.

På ZOLL hjertestarterens store farveskærm er desuden et HLR-nedtællingsur, der viser den resterende tid for den aktuelle cyklus. På skærmen kan du også se den tid, der er gået og antallet af afgivne stød. Dette er vigtige oplysninger, som redningstjenesten har brug for at vide, når de ankommer.

Placér hjertestarteren efter behov under genoplivningen for optimal synlighed. Læg den fladt ned som de fleste andre hjertestartere, eller stil den oprejst for at opnå samme nemme aflæsning som på de professionelle defibrillatorer.

CPR Uni Padz

Denne hjertestarter kan bruges til både børn og voksne. Den benytter nemlig de unikke CPR Uni-Padz, som er de eneste stødpads på markedet, som kan anvendes til både børn og voksne, og som har en holdbarhed på 5 år. CPR Uni-Padz registrerer og rapporterer førstehjælperens hjertemassage til AED 3 hjertestarteren.

 

ZOLL AED 3 – en hjertestarter til børn

Hvis du skal bruge hjertestarteren til børn, er det nemt at skifte til børnetilstand ved blot at trykke på ”børneknappen” på forsiden af AED 3 hjertestarteren. Du behøver ikke at skifte stødpads, da de universelle CPR Uni-Padz kan bruges til både børn og voksne. ZOLL AED 3 gør det muligt for dig at genoplive et barn blot ved at trykke på en knap.

Minimale pauser

Rapid shock funktionen tilbyder markedets hurtigste analysetid og analyserer under igangværende kompressioner. AED 3 er hjertestarteren, som med sine 5 sekunder (med nyt batteri) giver den hurtigste levering af defibrillering efter standsning af HLR. Forskning har vist, at minimering af tiden fra hjertemassage til stød kan forbedre overlevelseschancen

Nem at vedligeholde

AED 3 hjertestarteren er nem at vedligeholde pga. den indbyggede funktion ’Program Management Onboard’, som regelmæssigt rapporterer den aktuelle status af AED 3. Hermed er det slut med manuelle vedligeholdelsestjek af hjertestarteren. I stedet modtager du straks en mail, hvis AED 3 registrerer en fejl.

Plus Trac og program Management Onboard via WiFi

Program Management Onboard™ skaber tryghed ved at sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Registrér din ZOLL AED 3 hjertestarter online i ZOLLS PlusTrac™ AED Program Management System. Tilslut derefter din ZOLL AED 3 hjertestarter til det lokale WiFi. Program Management Onboard vil regelmæssigt rapportere den aktuelle status af AED 3 til PlusTrac efter hver selvtest. Hvis din ZOLL AED 3 hjertestarter registrerer en fejl eller undlader at rapportere, vil PlusTrac funktionen straks give dig besked via e-mail.

Med PlusTrac har du også mulighed for at logge ind og se hjertestarterens aktuelle status, herunder udløbsdatoer for batteri og stødpads – samt monitorering af dine førstehjælperes undervisning og planlægning af regelmæssige e-mailrapporter.

Eksklusivt for ZOLL AED 3 hjertestarter kræves der intet ekstra køb af hardware eller software – og der er ingen omkostninger det første år.

Nem at eje

ZOLL AED 3 hjertestarter er nem at eje, da de fortsatte ejeromkostninger er overraskende lave. Både batteriet til ZOLL AED 3 hjertestarter og de universelle CPR Uni-Padz har en holdbarhed på 5 år, hvilket gør det nemmere og billigere over tid at udskifte. Da CPR Uni-Padz kan bruges til både børn og voksne, kræver AED 3 hjertestarteren ikke indkøb af særlige stødpads for at være klar til at genoplive et barn. En hjertestarter til børn og voksne er dermed en både praktisk og sikker løsning.

Der er 8 års garanti på hjertestarteren.

Ingen andre stødpads til hjertestartere holder i fem år. Ingen anden hjertestarter gør det muligt for førstehjælpere at genoplive et barn ved at trykke på en knap – og kun udskifte stødpads og batteri én gang i løbet af de første 10 års brugstid.

Besøg webshoppen

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.