Leje, lån og sponsorat af hjertestarter

Hos Hjertevagt har du mulighed for både at leje, låne og i nogle tilfælde få sponsoreret en hjertestarter.

Har du brug en hjertestarter over en kortere eller længere periode? Hvad end du planlægger at skulle afholde et større eller mindre arrangement, skal ud på en langdistance sejl- eller køretur, eller planlægger noget helt tredje, så kan en hjertestarter være med til at skabe tryghed for dig og dem omkring dig.

Øg sikkerheden til dit event med en hjertestarter

Et hjertestop kan ramme når som helst og hvor som helst, og når det sker, tæller hvert sekund. Hvis personen bliver stødt med en hjertestarter inden for 3 til 5 minutter efter hjertestoppet er indtruffet, kan overlevelsen være op til 50-70%. Derfor kan en hjertestarter være altafgørende, når det kommer til at redde liv ved et hjertestop.

Hos Hjertevagt vil vi gerne være med til at hjertesikre så mange som muligt, og derfor tilbyder vi både leje, lån og sponsorat af hjertestartere over en kortere eller længere periode. Vores ZOLL hjertestartere er Danmarks mest solgte, har den nyeste HLR-teknologi, og kan bruges på både børn og voksne.

Eksempler på leje, lån og sponsorat af hjertestarter

Vores hjertestartere har blandt andet været på tur med Verdensballetten, der er en af Danmarks største kulturelle events, som byder på en række unikke balletforestillinger.

Vi har flere år i træk haft hjertestartere ombord på Team Rynkebys holdbiler, når de kører med cykelholdene til Paris til fordel for Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Ligeledes har velgørenhedsorganisationen Cykelnerven, der cykler for en verden uden sclerose, haft hjertestartere med i deres biler for at give tryghed for rytterne i bjergene.

Dette er blot nogle få af de events, som vores hjertestartere har været med til at hjertesikre. Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og er CE-mærket. 

Kontakt os og hør mere

Har du brug for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe mere tryghed og sikkerhed på din næste event, så kontakt os allerede i dag og hør mere.

Udfyld formularen på denne side eller kontakt os på telefon 35 25 12 48.

    Bliv inspireret – nyhedsmail

    Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

    Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
    Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.