Torsodukke

Sjov træning er bedre træning. Med realistiske torsodukker gør du træningen mere effektiv og motiverende for kursisterne.

Chancen for at overleve et hjertestop stiger markant, hvis der omgående ydes livreddende førstehjælp. Derfor er det en god idé at øve sig på realistiske førstehjælps- og torsodukker, så man er forberedt bedst muligt, hvis det en dag bliver nødvendigt at udføre hjertelungeredning i virkeligheden.

Torsodukke med effektiv QCPR-teknologi

Vi ved, at øvelse gør mester – og det gør sig også gældende ved HLR træning.

Tidligere har der dog været en stor udfordring ved HLR træning: Det har været svært for instruktørerne at give korrekt og objektiv feedback på elevernes præstation. Men det har Laerdal nu fundet en løsning på med deres førstehjælpsdukker.

Torsodukker fra Laerdal benytter nemlig QCPR-teknologi, hvilket giver både instruktører og kursister mulighed for mere effektiv overvågning og registrering af udførelsen af hjertelungeredning. Det øger både træningstidens effektivitet og værdi.

QCPR-teknologien fungerer ved, at instruktøren via en app får tilbagemeldinger om elevernes præstationer. Her kan instruktøren bl.a. få et indblik i, hvem der ikke trykker hårdt nok, hvem der ikke trykker i den rigtige rytme, og hvem der overventilerer. Med denne information kan instruktøren give brugbar feedback til den enkelte elev, så eleven kan forbedre præcis de parametre, som vedkommende har udfordringer med.

Laerdal førstehjælps- og torsodukke - undervisning

Motivér kursisterne med et konkurrenceelement

Førstehjælps- og torsodukkernes QCPR-teknologi kommer ikke kun instruktøren til gode – det gør nemlig også træningen sjovere og mere motiverende for eleverne. Resultaterne fra app’en giver et konkurrenceelement til øvelsen, hvor eleverne kan konkurrere – både indbyrdes og mod sig selv – i forsøget på at forbedre deres eget resultat.

Instruktøren kan f.eks. vælge at afslutte en træningssession med et uformelt og underholdende QCPR-væddeløb, som giver eleverne mulighed for at opleve, hvordan det føles at udføre HLR i stressede situationer, hvor adrenalinen strømmer gennem kroppen.

Træningen bliver mere spændende og interaktiv, når der konkurreres, og det er dokumenteret, at det forbedrer motivationen.

Med QCPR-teknologi kan instruktøren:
  • vurdere flere elevers præstationer på én gang via feedback på dybde, dekompression, hastighed og ventilationer
  • tilbyde en mere effektiv træning
  • udføre træningen hvor som helst
  • give en både samlet og individuel feedback.
Laerdal Little Anne QCPR torsodukke

Torsodukker med realistisk anatomi

Når man øver førstehjælp på førstehjælps- og torsodukker, er det vigtigt, at dukkernes anatomi er så realistisk og virkelighedstro som muligt, så træningen kan overføres til virkeligheden.

Når der øves førstehjælp på realistiske torsodukker, er kursisten garanteret at:

  • opleve korrekt brystmodstand
  • se brysthævning under ventilation
  • være nødt til at udføre hovedhældning/hageløft for at sikre frie luftveje.

Disse elementer gør, at træningen bliver så tæt på virkelighedens førstehjælp som muligt, så den kan overføres hertil, hvis det en dag bliver nødvendigt.

Optimér HRL-træningen med virkelighedstro torsodukke

Hos Hjertevagt tilbyder vi et stort udvalg af torsodukker, som anvendes til at lære og øve førstehjælp på. Vores torsodukker er virkelighedstro, har en realistisk anatomi og er i fuld overensstemmelse med retningslinjerne, hvilket sikrer, at brugeren får mulighed for at lære korrekt førstehjælp, som kan bruges på virkelige mennesker i en nødsituation.

Se vores udvalg af torsodukker her: Førstehjælps- og torsodukker

 

Køb Laerdal førstehjælps- og torsodukke

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.