Samarbejde med TrygFonden

Vi forlænger samarbejdet med TrygFonden omkring levering af hjertestartere til fondens donationer.

Medidyne / Hjertevagt har forlænget samarbejdet med TrygFonden omkring hjertestartere til fondens donationer. Samarbejdet omhandler levering af ZOLL AED 3 hjertestartere samt rådgivning i forhold til information og kampagnemateriale. 

TrygFonden har de seneste 20 år støttet mangfoldige projekter, der alle har til formål at få danskerne til at træde til med livreddende førstehjælp og dermed øge chancen for at flere overlever et hjertestop uden for hospital. Et af de projekter er hjertestarter donationerne, hvor TrygFonden hvert år donerer 100 hjertestartere, som opsættes tilgængeligt for alle 24/7. TrygFonden står også bag Hjerteløber-ordningen samt det landsdækkende Hjertestarter-Netværk, hvor alle kan registrere deres hjertestarter, så der ved opkald til 1-1-2 kan henvises til nærmeste hjertestarter.

”Siden vores opstart i 2002 har vi fulgt TrygFondens arbejde, og det er med stolthed at vi forlænger samarbejdet og fortsat kan kalde os deres samarbejdspartner” siger Knut Clem, direktør hos Medidyne A/S. ”Det er vores mission at redde liv og vi kan med glæde konstatere at chancen for at overleve et hjertestop i Danmark er firedoblet siden 2001. Gennem samarbejdsaftalen med TrygFonden håber vi fortsat at kunne bidrage yderligere til denne positive udvikling, så flere liv bliver reddet.”

Hos TrygFonden er man rigtig tilfreds med samarbejdet: ”Vi er glade for samarbejdet med Medidyne / Hjertevagt, som er en kompetent og professionel partner med lang erfaring indenfor området”, siger projektchef hos TrygFonden, Grethe Thomas. Vi har mange fælles ideer til at udvikle området, så endnu flere overlever et hjertestop. 

Hjertevagt er en del af Medidyne A/S og har mere end 20 års erfaring med salg af hjertestartere og er blandt nordens førende på området. Hjertevagt var med til at introducere hjertestartere på det danske marked og har siden leveret over 20.000 hjertestartere i Danmark, som har bidraget til at redde over 160 liv. 

Hjertestarteren ZOLL AED 3 produceres af amerikanske ZOLL Medical Corp., som er en af verdens førende producenter af hjertestartere.

Besøg webshoppen

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.