Samarbejde med Hjerteforeningen – Køb produkter og støt

Ved køb af produkter på Hjerteforeningens hjemmeside, sendes du videre til Hjertevagt.dk og støtter samtidig Hjerteforeningen.

Vi har et samarbejde med Hjerteforeningen, som betyder at Hjertevagt.dk fungerer som webshop for Hjerteforeningen. Ved køb via Hjerteforeningens hjemmeside, sendes du videre til Hjertevagt.dk og støtter samtidig Hjerteforeningen.

Produktsortimentet består af produkter til gavn for hjertepatienter, herunder blodtryksmålere, manchetter, hjertestartere, hjertestarterskabe m.m. Du har også mulighed for at indgå en aftale om servicering af din hjertestarter, eller opsætning af dit hjertestarterskab.

Sådan fungerer købet

Du finder alle produkterne på Hjerteforeningens hjemmeside under ’Køb og støt’, hvor du kan læse nærmere. Ved køb via Hjerteforeningens hjemmeside, sendes du videre til Hjertevagt.dk og støtter samtidig Hjerteforeningen med dit køb. For at støtte Hjerteforeningen, er det vigtigt, at du trykker ’Køb og støt’ ved det pågældende produkt på Hjerteforeningens hjemmeside.

 “Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer og støtter muligheden for at købe hjerterelaterede produkter og samtidig støtte Hjerteforeningens livsvigtige arbejde”, siger direktør i Hjerteforeningen, Anne Kaltoft.

Frederik Clem, salgschef hos Hjertevagt, ser meget positivt på samarbejdet med Hjerteforeningen: “Vi samarbejder allerede i dag med Hjerteforeningen på en række områder, herunder har vi leveret hjertestartere til Hjerteforeningens Landsuddeling. Vi er stolte over at kunne kalde os deres samarbejdspartner, og er sikre på, at denne udvidelse af samarbejdet vil blive en stor succes”.

Om Hjerteforeningen

Hjerteforeningen er en privat organisation, der finansieres for indsamlede midler. Ved at støtte Hjerteforeningen er du med til at sikre foreningens arbejde med at forebygge hjertesygdomme, reducere antallet af dødsfald og forbedre livskvaliteten for alle dem, der allerede er syge.

Om Hjertevagt

Hjertevagt er et brand under Medidyne A/S, og er specialister i førstehjælp og hjertestartere. Med mere end 20 års erfaring er Hjertevagt Danmarks førende leverandør af hjertestartere og førstehjælpskurser  og har opsat mere end 10.000 hjertestartere i Danmark.

 

Besøg webshoppen

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.