Registrér din hjertestarter

Når du registrerer din hjertestarter, bliver den synlig for almindelige borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere på 1-1-2, der kan guide til den, så flere kan overleve et hjertestop.

Registrér din hjertestarter i dag og red liv. Ved at registrere din hjertestarter i Hjertestarter-Netværket  kan du være med til at redde liv. Når du har registreret din hjertestarter på hjertestarter.dk,  bliver den synlig på kortet og tilgængelig for danskerne – også via app’en TrygFonden Hjertestart. Samtidig bliver hjertestarteren synlig for landets 1-1-2-vagtcentraler, så de sundhedsfaglige medarbejdere kan dirigere førstehjælpere til den nærmeste hjertestarter i tilfælde af hjertestop ved opkald til 1-1-2.

Hjertestarter-Netværket indsamler oplysninger om, hvor der findes hjertestartere i Danmark. Oplysninger kan bruges af alle til at orientere sig om, hvor den nærmeste hjertestarter findes. I en akut situations skal man altid ringe 1-1-2.

Regionernes vagtcentraler, politiets alarmcentraler og Københavns brandvæsen modtager hjertestarterdata fra Trygfonden, som står bag Hjertestarter-Netværket, således at de i en akut situation kan henvise til hjertestartere.

Registrer din hjertestarter på hjertestarter.dk

Besøg webshoppen

Bliv inspireret – nyhedsmail

Bliv holdt opdateret om nyheder, tilbud, fragtkampagner med mere direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsmailen igen.