ZOLL AED 3 hjertestarter autoriseret forhandler

ZOLL AED 3 HJERTESTARTER

Endnu bedre hjælp til førstehjælpere

ZOLL AED 3™ hjertestarter yder endnu bedre support til førstehjælpere. AED 3 er nem at bruge, nem at vedligeholde og nem at eje. Det indbyggede Real CPR Help® giver førstehjælpere uovertruffen støtte, så de kan yde HLR med selvtillid og overblik.

Nem at bruge

ZOLL AED 3 har indbygget Real CPR Help teknologi, som giver dig feedback og hjælper dig med at yde HLR af høj kvalitet. En sensor, integreret i de unikke CPR Uni-Padz, måler og rapporterer din hjertemassage til AED 3, som hjælper dig til at give brystkompressioner i den korrekte frekvens og dybde via meddelelser og en indikator på skærmen.

Du bliver guidet nemt og præcist gennem hele genoplivningen (voksen patient) af grafiske billeder kombineret med stemme- og tekstbeskeder som “Tryk hårdere” og “God hjertemassage”. En kompressionsindikator på skærmen viser dig dybden af hver brystkompression i realtid, mens en konstant metronom opfordrer dig til at yde hjertemassage med en frekvens på mindst 100 kompressioner pr. minut.

På den store farveskærm vises desuden et HLR-nedtællingsur, der viser den resterende tid for den aktuelle cyklus, samt den tid der er gået og antallet af afgivne stød. Dette er vigtige oplysninger, som redningstjenesten har brug for at vide, når de ankommer.

Placér hjertestarteren efter behov under genoplivning for optimal synlighed. Læg den fladt ned som de fleste andre hjertestartere, eller stil den oprejst for at opnå samme nemme aflæsning som på de professionelle defibrillatorer.

CPR Uni-Padz
De unikke CPR Uni-Padz er de eneste stødpads på markedet, som kan anvendes til både børn og voksne og har en holdbarhed på 5 år. CPR Uni-Padz registrerer og rapporterer førstehjælperens hjertemassage til AED 3.

Børne-tilstand
Skift nemt til børnetilstand ved blot at trykke på ”børneknappen” på forsiden af AED 3. Du behøver ikke at skifte stødpads, da de universelle CPR Uni-Padz, kan bruges til både børn og voksne. ZOLL AED 3 gør det muligt for dig at genoplive et barn ved at trykke på en knap.

Minimale pauser
Rapid Shock tilbyder markedets hurtigste analysetid og analyserer under igangværende kompressioner. AED 3 er hjertestarteren, som med sine 5 sekunder (med et nyt batteri) giver den hurtigste levering af defibrillering, efter standsning af HLR. Forskning har vist at minimering af tiden fra hjertemassage til stød kan forbedre overlevelseschancen.

 

Nem at vedligeholde

AED 3 hjertestarteren er nem at vedligeholde pga. det indbygget Program Management Onboard, som regelmæssigt rapporterer den aktuelle status af AED 3. Slut med manuelle vedligeholdelses tjek af hjertestarten. I stedet modtager du straks en mail, hvis AED 3 registrerer en fejl.

Plus Trac og Program Management Onboard via WiFi
Program Management Onboard™ skaber tryghed ved at sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Registrér din AED 3 online i ZOLLs PlusTrac™ AED Program Management System. Tilslut derefter din AED 3 til det lokale WiFi. Program Management Onboard vil regelmæssigt rapportere den aktuelle status af AED 3 til PlusTrac efter hver selvtest. Hvis din AED 3 registrerer en fejl, eller undlader at rapportere, vil PlusTrac straks give dig besked via e-mail.

Med PlusTrac har du også mulighed for at logge ind og se hjertestarterens aktuelle status, herunder udløbsdatoer for batteri og stødpads – samt monitorering af dine førstehjælperes undervisning og planlægning af regelmæssige e-mailrapporter.

Eksklusivt for AED 3 kræves der intet ekstra køb af hardware eller software – og der er ingen omkostninger det første år.

 

Nem at eje

AED 3 er nem at eje, da de fortsatte ejeromkostninger er overraskende lave. Både batteriet til AED 3 og de universelle CPR Uni-Padz har en holdbarhed på 5 år, hvilket gør det nemmere og billigere over tid at udskifte. Da CPR Uni-Padz kan bruges til både børn og voksne, kræver AED 3 hjertestarteren ikke indkøb af særlige stødpads for at være klar til at genoplive et barn.

Der er 8 års garanti på hjertestarteren.

Ingen andre stødpads til hjertestartere holder i fem år. Ingen anden hjertestarter gør det muligt for førstehjælpere at genoplive et barn ved at trykke på en knap – og kun udskifte stødpads og batteri én gang i løbet af de første 10 års brugstid.

 

Sundhedsstyrelsen

ZOLL AED hjertestartere efterlever ALLE Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Enhed

Størrelse (L x B x D) 12,7 cm x 23,6 cm x 24,7 cm
Vægt 2,5 kg
Energiforsyning Batteri
Trådløs 802.11 a/b/g/n
Sikkerhedsprotokoller WPA 1, WPA 2, WPA Personal, WOA Enterprise
Port USB 2.0
Klassifikation Klasse II med intern strømforsyning ifølge EN60601-1
Konstruktionsnormer Opfylder kravene iht. EN60601-1, IEC 60601-1-11,
IEC 60601-2-4

Miljømæssige forhold

Driftstemperatur 0° til 50° C
Opbevaringstemperatur -30° til +70° C
Luftfugtighed 10 til 95% relativ luftfugtighed, ikke-kondenserende
Vibrationer IEC 60068-2-64, vilkårlig, spektrum A.4, tabel A.8, kat. 3b; RTCA/DO-160G, fastvinget fly, afsnit 8.6, test kat. H, flyzone 1 og 2, EN 1789, Sweep per EN 60068-2-6 Test Fc.
Stød IEC 60068-2-27; 100 G
Driftshøjde -381 m til 4.573 m
Partikel- og vandindtrængning IP 55
Faldprøve 1 meter

Batteri

Type Engangsbatteri, forseglet litiummangandioxid
Batteriers levetid (efter installation) 5 år med ugentlig selvtest.
3 år med daglig selvtest.
3 år* med ugentlig selvtest, når automatisk WiFi selvtest rapport er slået til.
Udløbet af batteriernes levetid angives med et tomt statusvindue (normalt antal resterende stød: 9)
Temperatur 0-50 °C
Luftfugtighed 10-95 % (ikke kondenserende)
Vægt 317,5 g
Størrelse (L x B x D) 27,75 mm x 133 mm x 88 mm
Nominel spænding 12 volt

*Batteriets levetid vil være kortere i områder med lav WiFi signalstyrke og/eller mere komplekse WiFi godkendelsesprotokoller. Specifikationer kan ændres uden varsel.

Defibrillator

Protokol Semiautomatisk og fuldautomatisk konfiguration
Kurveform ZOLL Rectilinear Biphasic™
Defibrillators opladte tid for stød 30 sekunder; ZOLL AED 3 automatisk model: 3 sekunder før levering af stød
Effekt Forprogrammerede. Voksen: 120 J, 150 J, 200 J. Børn: 50 J, 75 J, 85J
Patientsikkerhed Alle patientledninger er elektrisk isolerede
Opladningstid Under 10 sekunder med nyt batteri
Pause før stød 8 sekunder med nyt batteri
Elektroder  ZOLL CPR Uni-Padz
Selvtest Konfigurerbar automatisk selvtest, hver dag eller hver 7. dag. Standard: Hver 7. dag. Månedlig test af fuld effekt (200 J).
Automatiske selvtest kontroller Batterikapacitet, status og holdbarhed; elektrodetilslutninger og holdbarhed; EKG og opladnings-/afladningskredsløb; hardware/software i mikroprocessor; HLR-kredsløb og sensorer i stødpads; lydkredsløb
 Kompressionsdybde 1,9 til 8,9 cm (kun voksne patienter)
Defibrilleringsrådgivning Evaluerer tilslutning af stødpads og patientens EKG for at fastslå, om defibrillering er nødvendig.
Stødbare hjerterytmer Ventrikelflimren med gennemsnitlig amplitude >100 mikrovolt samt ventrikulær takykardi med brede komplekser og med hastigheder over 150 BPM for voksne, 200 BPM for børn. For oplysninger om sensitivitet og specificitet af EKG-analysealgoritmer henvises til administratorvejledningen til AED 3
Måleområde for
patientelektrodeimpedans
10 til 300 ohm
Defibrillator Beskyttet EKG-kredsløb
Skærmformat LCD-berøringsskærm med høj opløsning
Skærmstørrelse 5,39 cm x 9,5 cm
Dataregistrering og lagring Konfigureres af brugeren til 1 eller 2 kliniske hændelser i løbet af i alt 120 minutter. Inkluderer EKG, impedansmålinger, enhedens påmindelser og HLR-data.
Datagenopretning Kontrolleret med berøringsskærm, overført til USB-stick eller ZOLL Case Review™ via et WiFi-netværk
Synk. af internt ur Synkronisering med koordineret universaltid (UTC) sker i forbindelse med kommunikation med ZOLL Online server
Ring til os på telefon +45 35 25 12 48

35 25 12 48

Vi sidder klar ved telefonen

ZOLL AED 3 Video

Nem at bruge. Nem at eje. Nem at vedligeholde.
Den nyeste teknologi.