S-Cut-skæreværktøj / kniv

Førstehjælpsudstyr

Med det rigtige førstehjælpsudstyr ved hånden, er du altid klar til at hjælpe ved store og små skader.

Hos Hjertevagt tilbyder vi udover hjertestartere, tilbehør og førstehjælpskurser også et stort udvalg af førstehjælpsudstyr og -tilbehør i høj kvalitet. Vores sortiment indeholder  bl.a. blodtryksmålere, pulsoximetre, akuttasker, behandlervest, førstehjælpskit, isposer, plastre, spineboards, S-Cut knive, pocket mask m.m.

Nedenfor finder du et lille udvalg af vores sortiment. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Førstehjælpsbog 'Lær Førstehjælp'

Lær Førstehjælp

Førstehjælpsbog

’Lær Førstehjælp’ er en hånd- og lærebog til brug på kurser i førstehjælp, hvor godkendte instruktører følger op med praktisk træning i forskellige førstehjælpssituationer.

Emnerne i bogen er:
Overlevelseskæden og alarmering
Basal hjertelungeredning
Hjertestarter/AED
Hjertelungeredning med hjertestarter
Stabilt sideleje
Hjertelungeredning til børn
Fremmedlegeme i luftvejene

Lær førstehjælp” følger ERC’s 2015 guidelines og kan derfor anvendes ved Dansk Førstehjælpsråds førstehjælpskurser.

POCKET MASK

Lommemaske til indblæsninger.

En pocket mask er den mest anvendelige maske til indblæsninger. Den består af en transparent maske, man lægger over næse og mund, en envejsventil, man blæser i, og som beskytter mod bakterier og vira, samt en iltport, der giver mulighed for at supplere med medicinsk ilt. Passer til både børn og voksne.

Pocket mask er transparent, så opkast og blod fra den kollapsede person kan ses. Man benytter en tohåndsteknik for at undgå, at luften, man blæser ind, siver ud mellem pocket mask og personens ansigt.

Pocket mask

Tryk her - og se hvordan du bruger en pocket mask
1. Læg dig på knæ ved siden af den bevidstløse persons skulder. Tag masken ud af etuiet, og tryk på maskens inderside, så den folder sig ud. Sæt ventilen på mundstykket. Placering af Pocket Mask
2. Sæt maskens underkant i kløften mellem den bevidstløse persons underlæbe og hage. Læg derefter resten af masken over personens mund og næse. Hvis masken har en elastikrem, kan den sættes bag hovedet for at holde masken på plads, når du giver hjertemassage.
3. Pres den nederste del af masken mod ansigtet, samtidig med at du løfter hagen. Pres den øverste del af masken mod personens ansigt med tommel- og pegefinger, så de er formet som et ”C”. Bøj personens hoved tilbage for at skabe frie luftveje, når du giver indblæsningerne. Indblæsning med Pocket Mask
4. Blæs roligt i mundstykket, indtil brystkassen hæver sig. Hold grebet, og foretag endnu en indblæsning.
Ring til os på telefon +45 35 25 12 48

35 25 12 48

Vi sidder klar ved telefonen

S-Cut skæreværktøj

S-Cut skæreværktøj/kniv er specielt udviklet til anvendelse i alle former for nødsituationer.

S-Cut skæreværktøj/kniv er specielt udviklet til anvendelse i alle former for nødsituationer, hvor man hurtigt skal kunne aftage beklædning for en livreddende indsats. Med en S-Cut er der minimal risiko for personskade. S-Cut erstatter sakse, knive og lignende redskaber, som kan udgøre en fare for bruger og patienten. S-Cut kan anvendes, hvor der er behov for hurtigt at påbegynde undersøgelse og indledning af akut behandling f.eks. ved traume, hjertestop og kemiske ulykker.

S-Cut er det perfekte værktøj til hurtig og sikker fjernelse af bl.a. tøj, læder, kedeldragter, stropper, sikkerhedsseler eller lignende materialer.

S-Cut er ergonomisk udformet. Skærebladet er indbygget og udformet, så man forhindrer skader på bruger eller patient. For let rengøring, består alle S-Cut knivene af få dele, som er let at skille ad og montere igen.

S-Cut findes i 5 modeller:

 • S-Cut 501
 • S-Cut 601 med stikkniv
 • S-Cut 701 uden stikkniv
 • S-Cut XC-E (ikke til klinisk brug)
 • S-Cut QE (Quick & Easy)

Behandler vest

Advanced safety vest

Vær synlig med denne avancerede EMS behandler vest

Vær synlig på skadestedet med denne fluorescerende og avancerede EMS Behandler vest. Vesten har mange lommer, som sikre at personligt og medicinsk udstyr altid er lige ved hånden.

Vesten er justerbar og kan tilpasses alle.

Vesten er designet til behandlere ved Mass Casualty Hændelser, og er samtidig et ergonomisk alternativ for læger/paramedicinere, der ikke kan (eller vælger ikke at) bære en rygsæk.

Sikkerhedsvesten er også ideel til trafikkontrollører, parkeringsvagter, vejarbejdere og andre udendørs arbejdere, som skal være synlige i trafikken.

Fordele ved G3 Advanced Safety Vest:

 • Vesten er justerbar og kan tilpasses alle. Velcro på forsiden, skuldre og i siderne justeres nemt
 • To front lommer for nem adgang til udstyr
 • Sidelommer med lynlås
 • Stropper til fastgørelse af radio/mobiltelefon
 • Holdbar reflekterende materiale, der beskytter vesten mod slid og øger synligheden i mørke

Læs mere om G3 Advanced Safety Vest

 

making a difference

Det er vores mission at gøre en forskel – hver eneste dag.
Sammen kan vi redde liv blandt de 3500 danskere, der hvert år falder om med uventet hjertestop.

Førstehjælpskuffert- og tasker

Snøgg førstehjælpsudstyr gør det enkelt at hjælpe.

Snøgg er førstehjælpsartikler og -udstyr, samt løsninger til industrien, offshore, hospitaler, ambulancer, forsvar, dyrlæger, virksomheder, private mm.

Snøgg er kendt for deres unikke plaster, som er blodabsorberende, hudvenlig, cross-elastisk og limfrit – hvilket giver stor mobilitet.

Førstehjælpskasserne er ideelle til steder hvor, uforudsete skader kan ske. De er med indholdsposer og det formål at gøre genopfyldningen nemmere, og vælge det rigtige udstyr, når en ulykke sker.

 

Snøgg førstehjælpstasker

Hjertestarter skilte

skilte

Skilte og klistermærker til tydelig angivelse af placering af AED/hjertestarter

Når der er brug for en hjertestarter, er der ikke tid til at lede efter den. Derfor er det vigtigt, at markere med skilte hvor hjertestarteren er placeret, så den let og hurtigt kan findes.

Skiltene følger ISO 7010 standard og kan forstås internationalt. De kan tydeligt læses og henviser til førstehjælpsudstyr med den genkendelige grønne og hvide farve.

Hos Hjertevagt finder du et stort udvalg af skilte. Se dem i vores tilbehørsliste.

Eksempler:

 • Trekantet hårdt skilt, som er efterlysende og synligt fra begge sider (20 x 20cm)
 • A4 og A5 størrelse AED label/klistermærke
 • AED klistermærke med skriften ”hjertestarter i lokalet” (6 x 9cm)

BROCHURE

Tilbehør til ZOLL AED hjertestartere